FULLGÅTTE MND


Nå (eller egentlig igår, siden klokken er over 12) er jeg 7. fullgåtte mnd og tiden har flydd! Jeg har kun to mnd igjen så har jeg gått hele ni mnd med lille prinsessen i magen! Nå syntes jeg ukene går sent igjen, og jeg bare går å venter på at hun skal komme ut - men samtidig så vet jeg at det er best at hun holder seg inni der i  noen uker til iallefall så kommer hun når hun er klar for det :-)


Én kommentar

Er akkuratt 40+0 dager i dag :D Yey! fullført 9 måneder og bare 2 dager igjen til UL termin.. blir spennende å se når hun kommer.. veldig klar så håper hun snart har tenkt seg ut!

Lover deg at de neste ukene kommer til å bare flyyyy av gårde :O

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits