INGEN DEG, INGEN MEG

Som jeg har sagt tidligere har jeg trukket meg unna alt og alle etter at jeg ble gravid. En av dem jeg har trukket meg mest unna er Karoline, som var min bestevennine gjennom tykt og tynt i 5 år! Det siste året har vi såvidt snakket sammen selvom vi er naboer, har sagt hei om vi møttes - men ikke noe mer.

På den tiden vi var bestevenniner kunne du ikke finne ett bilde av meg uten at hun var med på det, vi var med hverandre 24/7 - og snakket om alt.

Vi fant ut at begge to savnet dette, og at graviditeten ikke skulle ødelegge noe mellom oss! Såå nå har vi tatt opp kontakten igjen og jeg venter faktisk på hun nå :-)2 kommentarer

Har du haft en fin dag? :)

Cecilie Kvant

29.09.2011 kl.19:35

MODEMARTIN:

En veldig fin dag, du også? :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits