GLEDER MEG

.. Til kule magen er borte, og jeg kan bruke vanlige klær igjen! Nå for tiden vokser magen i rekordfart og jeg sliter med å ta på meg sokkene selv, å snu meg i sengen er ett ork og hele magen er stort sett i veien!

Missforstå meg rett - Jeg elsker som sagt at lille jenten vokser inni der, og jeg vet at magen også må vokse da! Men dette er uvandt for meg, at plutselig blir jeg stor og hjelpesløs! Nå er det bare 9 uker til termin og jeg gleder meg masse til å få alt overstått å få lille jenten min ut!


Kan ikke huske sist jeg kjøpte noe til meg selv faktisk, nå når jeg går rundt i butikker er det kun lillemor som står i fokus siden jeg ikke gidder å kjøpe noe klær som passer nå - men ikke om tre uker. Så når hun er ute er det min tur å kjøpe litt til meg seelv!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits