TUR TIL KK

I dag hadde jeg time på KK for å sjekke at lille jenten i magen vokser som hun skal og at hun har det bra. Alt stod bare bra til med lille jenten vår, og hun veier nå nesten 2 kg! Hjertet dunket fint, og det så ut som hun hadde det veldig greit der inne. Hun har snudd seg i seteleie, men har fremdeles tid til å snu seg med hodet ned igjen - hun har jo fremdeles litt plass å snu seg på inni der selvom jeg føler meg sprengt!

Når vi var ferdig der kjørte vi hjem igjen å sov en liten time siden jeg ikke sover skikkelig om natten, ble til at vi sov i hele 3 timer før vi stod opp å lagde middag. Tony stod for det meste av middagen i dag siden han måtte spise i en fei før han løp på jobb. Nå venter jeg på at mamma skal komme hjem så vi kan spise middag alle sammen!

I morgen ser det ut til at jeg skal på shopping med kommende oldemor (min mormor), å kjøpe inn de siste tingene før lillemor kommer.
 

6 kommentarer

sindyblog

28.09.2011 kl.16:50

Var det en grunn for at du fikk time på KK for å sjekke vekst? Jeg har så lyst å få sjekket hvordan min gutt ligger an nå, men har forstått det sånn at det kun er de som enten ligger godt over gjennomsnitt eller langt under som får time på KK? Er livredd for at han skal være for stor hehe, han var jo ikke det på 3d ul da, men de kan vel plutselig skyte fart i veksten nå etter uke 30...

28.09.2011 kl.16:58

Maten så kjempe god ut :) Hva er det i den?

Cecilie Kvant

28.09.2011 kl.17:17

sindyblog:

Har hatt masse plager tidligere i svangerskapet, og misstanke om at hun skulle komme før tiden så blir fulgt litt ekstra opp. Dessuten lå hun litt over gjennomsnittet for 2 uker siden, så måtte sjekke igjen nå.

Tror du bare kan snakke med legen din, si du lurer på hvordan den lille i magen din ligger ann så fikser han vel noe for deg :-)

Barnet vokser jo forskjellig, og det er ikke alltid man kan stole på målene de tar.

Cecilie Kvant

28.09.2011 kl.17:18

Anonym:

Wok, kylling & sweet and sour saus :-)

cecilie

28.09.2011 kl.18:44

Hei så litt nedover på siden bra blogg! Men ville bare tipse om en døds fin og varm vognpose http://siljemilf.blogg.no/1316290391_verdens_fineste_vognp.html

http://www.risarosa.no/wordpressin/produkter/vognposer/

Cecilie Kvant

28.09.2011 kl.19:42

cecilie:

Har sett på den selv faktisk .. :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits