NEGATIVITET


Dette har vært facebook statusene mine i det siste, med andre ord - ikke ett eneste posetivt ord.

Men; Alle har vel sine opp og ned turer? Og alle føler vel innimellom at alt går imot en? Jeg føler iallefall at ingenting har gått min vei i det siste og at alt bare har vært dritt. Jeg er også en person som er veldig flink å fokusere på det negative istedet for det posetive.

Jeg tenker ofte på lillemor i magen, det har vært masse fram og tilbake i det siste - snakk om svangerskapsforgiftning er vel det som har skremt meg mest. Jeg er ikke klar for å bli mamma enda, men man blir vel aldri helt klar heller - det bare kommer natrulig vil jeg tro. Jeg gleder meg ubeskrivelig mye til å få lille jenten ut i armene mine, og hjem på rommet mitt. Denne helgen har jeg og Tony iallefall fått litt alenetid sammen, og godt var det - selvom jeg er utrolig sliten, trøtt og føler meg utmattet for tiden.

Denne uken blir vel som alle andre, på onsdag er det tid for ny kontroll på KK - så dere får nok ett innlegg om hvordan det gikk! På tirsdag er det jo ny uke også, så status oppdatering kommer da.

Nå holder jeg på å svare på spørsmålene dere har stilt, men det kommer i fler deler - dere har fremdeles litt tid til å stille spørsmål :-)


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits