STATUSRAPPORT UKE 30 + MAGEBILDE

♡ På vei: 30 uker
♡ Igjen til termin: 73 dager
♡ Kjønn: En liten prinsesse
♡ Navn: Å velge navn er utrolig vanskelig, hun skal trossalt hete det resten av livet sannsynligvis! Men tror vi heller litt mot Mathea Celìn
♡ Utålmodig: Tja, men tror det er mest pga. plagene jeg har! Elsker å kjenne liv der inni, og vite at jeg har noe der inne.
♡ Hodet ned: Ja
♡ Aktivitet innenifra: Det går i rykk og napp! Lillemor blir iallefall veldig aktiv når pappaen plager hun med å trykke på magen, så blir hun helt rolig når han snakker til magen.
♡ Mangel på utstyr: Vippestol, vognpose og bleier + div småting
♡ Plager: Hodepine, kvalme, halsbrann og hormoner
♡ Vektøkning: 10 kg  
♡ Vann i kroppen: Nei
♡ Melk i brystene: Ja, massevis!
♡ Humør: Veldig opp og ned, er det en dag jeg er skikkelig dårlig går det utover alt og alle - men prøver å smile litt innimellom også selvom det tar veldig på å være gravid.
♡ Søvnmønster: Sover for det meste på dagen, så våkner hun til liv når jeg skal sove om kvelden og om morgenen når hun mener det er på tide at jeg står opp. Eller hvis vi har vandret litt rundt og sitter oss ned for å ta en liten pause - da finner hun ut at nå kan hun lage litt liv inni der!
♡ Sykehusbag: Ikke tenkt på enda.
♡ Annet: Nå er jeg endelig på 3'tallet av ukene, og det er nå 10 uker (+2 dager) til termin! Gleder meg noe ekstremt til å holde lille jenten i armene mine!

 

3 kommentarer

Michelle

20.09.2011 kl.09:29

Ååh, er så glad jeg ikke er den eneste me +10kg ...!
Nydelig mage du har <3
..og takk for kommentaren forresten :)
Klem Sarah! ..20år , Modell , Forlovet , og nå Gravid <3

Kine Mirjana

21.09.2011 kl.18:25

Kjempefin babymage! :)

Kjempemorsomt å komme seg på 30 tallet, men nå kommer nok tiden til å gå litt saktere.. :P

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits