NOK ER NOK

Som dere ser har jeg ikke blogget i helgen. Ting skjer og det er masse hormoner i en 17 år gammel jente sin gravide kropp - derfor tenkte jeg å ta en aldri så liten pause fra bloggen til å samle litt tanker og gjøre klart til lillemor kommer :-)
Kanskje det varer en dag, kanskje det varer 2 uker. Det vil fremdeles komme statusoppdatering hver uke, og kanskje jeg poster ett innlegg i ny og ne siden jeg har noen forhåndsskrevede innlegg.

Tenkte at hvis noen har spørsmål eller noe de lurer på kan de spørre i dette innlegget så svarer jeg når jeg er tilbake :-)

2 kommentarer

18.09.2011 kl.23:16

Å så kjedelig.. Er så koselig å lese bloggen din. Jeg håper blogg lysten din kommer tilbake en dag vertfall:)Ønsker deg alt godt i tiden fremover.

cathrinetunesh

19.09.2011 kl.14:32

Syns det er kjekt å lese bloggen din,jeg! Ikke slutt helt i alle fall. Lykke til med tiden!:-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits