4. DAGEN MED KVALME - GRAVID?!

Hehe, nå ble sikkert noen lurt av overskriften og tror jeg kanskje er gravid - men for de som følger bloggen min vet jo at jeg er gravid, og ganske langt på vei!

De siste dagene har egentlig gått i ett med masse styr. Legebesøk, jordmorbesøk og KK besøk. Det hele begynte med at jeg hadde proteiner i urinen når jeg var hos jordmor - hadde også hatt vondt i hodet og følt meg slapp i noen dager da så nevnte det for hun. Fikk da beskjed om å levere ny urinprøve neste dag hos min fastlege, noe jeg gjorde og det var fremdeles proteiner i urinen. Dagen etterpå var jeg hos fastlegen igjen og hadde fått litt høyere blodtrykk og han hadde mistanke om svangerskapsforgiftning så han sendte meg på KK for en sjekk.


Dette ble frokosten min i dag, så kanskje jeg klarer å spise noe annet når kvalmen har gidd seg litt. Snart kommer Tony fra skole så kanskje han kan lage noe godt til meg? Vet han leser bloggen min, så kanskje han overrasker :-D

Når jeg kom opp der hadde jeg også fått vondt i halsen, og feber så de begynte å snakke såvidt om blindtarmbettenelse - men fant ut at det sannsynligvis ikke var det. Tok sparketest og det viste seg at lille tulle i magen fikk skikkelig høy puls når jeg drakk sterk saft så drakk bare ett halvt glass for å få litt fart på hun. Av en eller annen merkelig grunn slutter hun å sparke når jeg får noe på magen (bånd, hånd osv). Etter noen timer der oppe ble jeg sendt hjem igjen og skal på ny kontroll om 2 uker.Har gått de siste dagene med skikkelig hodepine, kvalme og sliten. Heldigvis klarer jeg å spise mat, og fungere litt om dagene. Føler litt at jeg er tilbake i begynnelsen av svangerskapet nå, med kvalmen altså! Får håpe den gir seg snart så jeg kan nyte resten av svangerskapet med lille prinsessen i magen.

2 kommentarer

Jeg hadde også en slik periode.. også gikk den over og nå er den her igjen! Men har bare to uker igjen til termin i dag da!:)

Caroline - Mamma til Benjamin

19.09.2011 kl.00:01

Bare vær forsiktig, ta heller en sjekk for mye enn en for lite. Synes det var ganske lang tid før neste kontroll jeg, svangerskapsforgiftning kan utvikle seg fort! :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits