BILSETET TIL LILLE PRINSESSEN VÅR

Som jeg nevnte i ett tidligere innlegg var vi å kjøpte bilsete til lillemor hindagen, jeg som er så kresen har brukt lang tid på å finne ett jeg liker - og dette var helt greit. Tony sier hun skal bli en liten guttejente så blått bilsete måtte vel gå greit :-) Dessuten var det blomster mønster på det så det fikk en litt feminin vri!


4 kommentarer

Kine Mirjana

14.09.2011 kl.20:48

Drit kul bilstol da! :D

Cecilie Kvant

14.09.2011 kl.21:01

Kine Mirjana:

Det syntes vi også! Likte den kjempe godt :-D Synd de ikke bruker den så lenge :-/

gravid2012

15.09.2011 kl.09:21

Er det maxicosi?

I så fall har vi lik bare helt svart og den er kjempe bra, lett og enkel, vi ser at vis nart må kjøpe ny, kan vente 2-3 mnd til da han er 9 mnd, men da trenger han større..

Cecilie Kvant

15.09.2011 kl.11:10

gravid2012:

Ja, det er maxicosi :-) Kjempe lett og enkel, akuratt det vi så etter siden vi kommer til å kjøre to forskjellige biler.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits