STELLEKOMMODEN

Slik ser stellekommoden vi har kjøpt oss ut! Kan prøve å få bedre bilde en annen dag, men Tony går på skole og jobber nå - og de beste bildene vi tar, tar vi med telefonen hans!

 

En helt grei stellekommode med badebalje i øverste skuff så det blir litt lettere når prinsesen vår skal bades og div :-) Nå mangler vi bare vippestol og vognpose så er alt klart til hun kommer!

6 kommentarer

Kjempefin ! :) Jeg skal ha stellekommode uten badekar oppi, og heller kjøpe badekar å ha ved siden av :)

Cecilie Kvant

13.09.2011 kl.00:41

Rannveig Heitmann:

Vi tenkte på det vi også, men fant ut at det var lettest med badekar oppi + at det tar litt mindre plass da :-)

Kine Mirjana

13.09.2011 kl.01:53

Fin kommode :) Tror jeg må kjøpe hjul til vår. Kjøpte den brukt, og trodde det var hjul, men tydeligvis ikke.

Margot

13.09.2011 kl.07:38

Sånn har vi også kjøpt til jenta vår. :-)
Sånn har jeg kjøpt også, bare i brun :) Utrolig god plass i den, noe som er veldig godt! Også kan man jo bruke den senere også, siden badekaret og stellematta kan fjernes :)

Praktisk med å ha badekar høyt oppe, for da slipper man å få vondt i ryggen eller noe av å stå bøyd, hehe :)

Jorunn

13.09.2011 kl.20:53

Den var veldig praktisk og fint med god plass !!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits