STATUSRAPPORT UKE 29 + MAGEBILDE

Dette innlegget skulle vært postet i går, men siden jeg har vært så dårlig de siste dagene valgte jeg å la bloggen ligge.

♡ På vei: 29 uker
♡ Igjen til termin: 80 dager
♡ Kjønn: En liten prinsesse
♡ Navn: Vi står mellom fire navn. Linnea Celin, Thea Celin, Thea Isabell og Mathea Celìn
♡ Utålmodig: Ja, er vel egentlig det - men hun må nok vokse seg større og sterkere før hun kan møte verden!
♡ Hodet ned: Ja, og det kjennes på sparkene for å si det sånn!
♡ Aktivitet innenifra: Ja, spesielt om kvelden når jeg skal sove.
♡ Mangel på utstyr: Vippestol, vognpose og bleier + div småting
♡ Plager: Hormoner, hormoner og hormoner! Og litt bekkenløsning da, som ikke er noe godt å ha.
♡ Vektøkning: 7 kg
♡ Vann i kroppen: Nei
♡ Melk i brystene: Masse råmelk!
♡ Humør: For det meste er jeg en glad og blid person, men om noe ikke går min vei eller folk trykker på feile knapper tar jeg det veldig til meg og blir fort lei meg.
♡ Søvnmønster: Sover for det meste på dagen, så våkner hun til liv når jeg skal sove om kvelden og om morgenen når hun mener det er på tide at jeg står opp. Eller hvis vi har vandret litt rundt og sitter oss ned for å ta en liten pause - da finner hun ut at nå kan hun lage litt liv inni der!
♡ Sykehusbag: Ikke tenkt på enda.
♡ Annet: Syntes det er sykt å tenke på at om en uke er jeg på 3-tallet på ukene, litt skummelt - men også veldig spennende. Gleder meg til å få ut lille prinsessen min!2 kommentarer

Kine Mirjana

14.09.2011 kl.20:47

Gratulerer! :D Etter 3 tallet går nok ukene ganske mye saktere, det gjør de i alle fall her.. :P

Cecilie Kvant

14.09.2011 kl.21:01

Kine Mirjana:

Hehe, det kan jeg tenke meg! Kanskje jeg ikke går så mange ukene ut i 3-tallet før hun finner ut at hun skal ut .... :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits