JORDMORTIME - PROTEINER I URINEN!?

I dag var jeg hos jordmor på vanlig kontroll, snakket litt om hvordan jeg hadde det som vi pleier. Etter litt snakking skulle hun sjekke urinen min, og ta blodprøve - hun fant ut at det var litt proteiner/eggehvite i urinen så dette var noe hun ville følge med på videre så må levere ny urinprøve på legekontoret i morgen :-)

Ellers har jeg hatt litt vondt i hodet den siste tiden og er mye sliten så ligger for det meste hjemme å slapper av. Lillegull i magen har det bare bra - hun vokser som hun skal og ligger helt på gjennomsnittet. Hun ligger også med hodet ned og rompen godt plantet under ribbebeina mine.Hjertelyden var heller ikke vanskelig å finne, og lå på 150 ganger i minuttet - noe som er helt fint! Neste gang skal vi snakke litt om amming, så har jeg og Tony meldt oss på fødselskurs :-)

 

2 kommentarer

♔Husmorverden♔

12.09.2011 kl.19:44

Greit å få sjekket det opp :) Lykke til på legekontoret i morgen. Kan bli moro å være med på fødsels kurs da.

linda marie

12.09.2011 kl.22:11

ønsker deg masse lykke til videre, du har en herlig tid i vente :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits