HVA VIL DERE LESE OM?!

Jeg er helt tom for bloggideer, og har ingen anelse om hva jeg skal blogge om for tiden. Det har ikke skjedd så mye for tiden, og jeg har vært masse sliten og dårlig.

 

Lovet dere også ett innlegg som Tony skulle skrive om hvordan han opplever svangerskapet og hvordan han tror det kommer til å bli når lillemor kommer til verden - men i helgen har vi vært opptatt med konfirmasjon og diverse! I dag har jeg fått masse ut av dagen - først middagsbesøk, så kjøpt bilstol + stellebord så øvelseskjørt! Tenkte å vise dere bilde av stellebordet i morgen :-) Vognen har jeg også lovet dere bilde av så det kommer vel en gang det også! Bilstolen er montert i bilen allerede så bilde av den kommer når det passer seg sånn - det ble ett litt ''guttebilsete'' siden det er svart og blått, men litt guttejente må hun bli :-)

 

Hvis det er noen som har idè om hva jeg kan blogge om er det bare å skrive det i kommentarfeltet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits