GOD MORGEN

.. Og god frokost

Etter mye om og men fikk jeg Tony opp av sengen - selvom han var litt morgengretten som alltid!
Nå er vi i Åsane en tur for å kjøpe konfirmasjons kort til Preben (Tony sin bror).
Vet akkurat hvilket vi vil ha men ingen har det så vi måtte ha en lunchpause på bifbite før vi kjører videre til neste butikk!

Lillemor i magen spenner ikke så mye mer, så tror hun har snudd seg inn mot ryggen med beina eller noe sånn. Hodet ligger iallefall fremdeles ned :-)

Én kommentar

Amalie

10.09.2011 kl.20:04

er det stor forandring i bevegelses mønster skal man kontakte føden.. jeg fikk streng besjed om det da jeg var gravid.. bedre å sjekke en gang for mye enn for lite

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits