Å VÆRE GRAVID ER IKKE BARE, BARE

Graviditet og svangerskap er en fantastisk ting - men av og til så kan det bli litt mye.
De siste dagene har jeg hatt utrolig masse hormoner i kroppen og tårene har kommet fortere enn aldri før! Dette har også gjort sånn at jeg har sovet utrolig dårlig og våkner flere ganger for natten!

Bekkenet kan jeg også klage på mens jeg først er i gang - for herregud for en smerte! Ja, jeg vet at det er vondere å føde og blablabla - men det er ikke noe jeg bekymrer meg for nå. ALT jeg gjør er vondt, om jeg sitter, ligger eller går så kjenner jeg det :-/ Holder på å bli smågal!

Heldigvis er det knappe 3 mnd til lille jenten min kommer til verden - noe jeg gleder meg helt sinnsykt til! Gleder meg til alt som har med fødselen å gjøre - stresset, smertene og gleden :-)

2 kommentarer

snowiesblogg

29.08.2011 kl.04:33

Høres ikke særlig ut=/ Har heldigvis ikke hatt trøbbel med bekkenet, men er møkkalei av å ikke få sove, heftige blodtrykksfall, ikke fungere pga lavt blodtrykk, besvime foran andre(spesielt i køa på butikken) og slikt. Er vel ikke mye til trøst, men man må bare prøve å fokusere på det positive. Det å kjenne liv, alle de søte babyklærne og tingene man har, at man snart sitter med babyen sin i armene <3 Jeg syns også dagene er tunge, føler meg som fange i eget hjem og er livredd for at det skal bli værre når babyen kommer til!

Lena

29.08.2011 kl.11:45

Huff, ikke så kjekt å være der du er nå. Jeg slet veldig med de samme tingene på slutten av sist svangerskap, men det kom litt senere enn hos deg.

Jeg hadde en ganske tøff fødsel, men allikevel føder jeg heller 5 unger enn å gå månedsvis med smerter. Med andre ord trenger du ikke grue deg til fødselen, det blir nok mer enn lettelse ;)

God bedring til deg :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits