NYTT DESIGN OG ROTETE BLOGG

Holder på å ''pusse opp'' bloggen litt så den ser nok litt rotete ut i noen dager nå. Er ikke noe ekspert på design, header osv så blir noe helt enkelt som jeg finner på nettet :-)

I dag har forresten lille jenten i magen vært utrolig aktiv, spent masse og presset masse på blæren så jeg føler jeg må på do hele tiden - så det kan bli en lang natt men mange do besøk ser det ut som! Håper jeg får sove litt siden jeg skal tidlig opp i morgen for å lage kake med min søster siden hun har bursdag så skal jeg til byen med min mormor å se på kjole som jeg kan bruke i konfirmasjonen til Preben (Tony sin bror), ingen av mine kjoler passer jo lenger så på tide med en ny :-)

Én kommentar

gretehm

24.08.2011 kl.22:56

kjempebra blogg!! :D

stå på videre ^^

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits