LANGE DAGER, LANGE NETTER

I og med at lege sa til meg på lørdag at han hadde en liten misstanke om at prinsessen i magen hadde det litt travelt har jeg prøvd å slappe mest mulig av - var oppe på KK igjen i går hos en annen lege som beroliget meg veldig med at det så ikke ut som det var noen fødsel på gang enda, og at jeg kunne fungere som normalt å heller ta kontakt igjen hvis smertene ble værre, eller mer intense.Vi var vel ferdig på KK i rundt to tiden, så ble en lang kveld. På vei hjem bestemte vi oss for å kjøre innom i byn for å kjøpe oss kebab, så da gikk det en liten time der også. Når vi kom hjem måtte selvfølgelig Tony se litt på tv før vi skulle sove, siden han alltid må det!Uansett hvor tidlig eller sent jeg ligger meg sover jeg utrolig dårlig, og våkner flere ganger om natten pga. stramming i magen eller smerter i ryggen. Kan ikke huske sist jeg sov en hel natt uten å våkne, men sånn er det vel å være gravid - så lenge lille prinsessen i magen har det bra skal jeg ikke klage :-) Nå er det ikke lenge før jeg er hele 26 uker på vei, føler tiden flyr fra oss - og at jeg nettopp fikk vite at jeg var gravid.

3 kommentarer

Kine Mirjana

22.08.2011 kl.14:07

Har det akkurat likens på natten! Og føler også at jeg nettopp fikk vite at jeg var gravid! Begge har vi jenter i magen og begge har vi en Tony ved vår side, så morsomt! ;)

Mamma i januar

22.08.2011 kl.14:18

SVAR: Du har et poeng der, ja! Vil nok komme mange flere - og det er bra det er forskjellige meninger. Synes det er greit til negative tilbakemeldinger, men blir litt dumt når det er usakelige kommentarer!

Tusen takk for det - og det skal jeg selvfølgelig ikke gjøre :)

Cecilie Kvant

22.08.2011 kl.15:22

Kine Mirjana:

Hehe, gleder meg til å sove skikkelig om natten igjen! :-)

Hehee, det var litt vittig ja :-p

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits