TUR TIL FØDEN - KOMMER HUN FØR?

Etter en natt uten søvn, og to lange dager med smerter i magen bestemte jeg meg for å ringe føden for å høre om de hadde noe tips til hva det kunne være, og hva som eventuelt kunne hjelpe. Snakket med en hyggelig jordmor som ville ha meg opp for en sjekk så mamma kjørte meg, og ble med!

 

Når vi kom opp var det ikke mye venting før jordmor kom å målte blodtrykk som var helt fint, og legen kom like etter. Tok ultralyd og alt så bra ut med lille jenten i magen, hun hadde snudd seg ned med hodet allerede og ligger 3 cm fra ''åpningen'' om jeg ikke forstod feil. Hun veier nå 893 gram så hun er ikke så liten lenger!

 

Han bestemte seg for å ta vaginal ultralyd også for å se litt bedre, og kom ikke fram til noe nytt - men han var litt redd for at det kanskje kunne være rier i og med at hun hadde lagt seg godt til rette der nede og sånn.Nå leser jeg bare litt rundt på nettet om for tidlig fødsel, siden jeg må være forberedt på at alt kan skje nå. Fikk beskjed om å slappe masse av, og ta livet med ro - blir det værre må jeg opp igjen. Fikk også ny time på fredag for kontroll så krysser jeg bare fingrene for at lille jenten holder seg inni magen i noen uker til iallefall!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits