DAY 18 - EN DU HAR VÆRT VENN MED LENGE

Helen og Marita er begge barndomsvenniner av meg som jeg har kjent siden jeg var liten baby, og som jeg fremdeles har kontakt med.

 

Den jeg har best kontakt med er vel Marita, hun skal også være fadder til lillemor :-)

Marita er en jente med bein i nesen, og sta som ett esel! Har hun først bestemt seg for noe så er det omtrent umulig å snakke hun fra det, det kan jo både være positivt og negativt - av og til må hun faktisk gi seg. Vi har vært som søsken opp igjenom årene, vi har hatt masse små diskusjoner og små krangler som søsken har - men vi ordner alltid opp og blir alltid venner igjen.Hun er en jente jeg setter utrolig pris på, er det noe som plager meg er hun første personen jeg går til - jeg vet at ting jeg sier til hun, bli hos hun. Kan stole 110 % på hun og det er jeg veldig glad for, og hun vet at hun kan stole på meg også så vi er veldig åpen med hverandre og snakker om det meste.

 

 

2 kommentarer

Lotte =)

21.09.2011 kl.18:38

hehe Marita er sta som et esel ja =) hun koser seg no som hun har fått en nevø her så blir vell masse kos å få en liten jente å kose med også hos deg =) flink du er til å blogge Cecilie, du har forferdelig masse å glede deg til husker kor lei jeg var av å gå gravid når jeg var like langt på vei som du er no, er ikke altid like lett masse hormoner å alt =) har en del av de første bleie pakkene hjemme som min lille gutt er blitt for stor til å bruke så har sakt marita kan ta med noen pakker til deg siden de ikke er opnet =) kjøpte de samme dag han begynnte å bruke de som er hakke større :P nyte den siste tiden masse for det er kjempe rart etter du har født ikke kjenner sparkene lengre selv om det er forferdelig deilig å endelig ha fått de ut så du kan kose med nurket, de tar opp all tiden å all kjerligheten du har å det er ingen ting annet du vil enn å bare kose å ta deg av babyen så godt du kan=) Masse lykke til lille venn. stor kos fra Lotte =)

Cecilie Kvant

21.09.2011 kl.19:15

Lotte =):

Hehe, ja - hun sier hun koser seg masse med Petter, og at hun gleder seg til min lille kommer! :-)

Gleder meg ubeskrivelig mye til å få hun ut nå, jeg har hatt masse plager i svangerskapet så skal bli godt å bli ferdig med det for å si det sånn!

Jaa, hun må bare ta med seg bleier :-D

Tuusen takk :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits