DAY 16 - HVORDAN SER DU FOR DEG FRAMTIDEN DIN?

Et veldig vanskelig spørsmål i og med at ting har forandret seg veldig i det siste.

Først kommer jo lillemor til verden, så må jeg ta ting litt derfra - har bestemt meg for å ikke gå på skolen dette året, men heller begynne neste år så da skal jeg gjøre ferdig utdannelsen min. Planen er å ta 2. året barne og ungdomsarbeider, så almenn påbygg - etter det blir det høyskole, og da har jeg forhåpentligvis en aning om hva jeg vil bli.

Etter det har jeg jo selvfølgelig lyst å tenke på ett barn til, håper jeg er kjæreste med drømmemannen, at vi har ett fint hus og at vi planlegger bryllup! Jeg er vel som alle andre jenter, drømmer om stort hus, bryllup osv.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits