DAY 14 - HVA HAR ENDRET SEG DET SISTE ÅRET?

Hele livet mitt har forandret seg det siste året. Jeg gikk fra å være en jente som likte fart og spenning, ble med på det meste og sa aldri nei til en fest - til en jente som må tenke over ting jeg gjør, som må lytte til kroppen min, og som må tenke på andre enn meg selv.

Jeg klager ikke, over hodet ikke! Ting har forandret seg, og det har vært merkelig å plutselig måtte ''vokse opp'' fortere enn alle andre på min alder, folk rundt meg forventer noe annet av meg nå enn før - jeg skal bli mamma og må ta ansvar, snart kommer en liten prinsesse til verden som skal kalle meg mamma, som skal se opp til meg og som jeg skal være ett godt forbilde for!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits