DAY 6 - NOE DU SAVNER

Hestelivet! 

 

For noen år siden var jeg super interessert i hest, og hadde egen hest! Hest var omtrent alt som betydde noe for meg, og all min tid gikk til hest. Savner egentlig litt den tiden, ikke noe kjæreste tull eller gutte tull - ikke noe drama eller noe. 

 

Sist hest jeg hadde var verdens søteste sportsponni, som jeg savner utrolig masse. Savner egentlig alt som har med hest og gjøre, og har sagt at når jeg har fått meg jobb, stabil økonomi og lille mor er litt større så skal jeg ha hest igjen! Utrolig fin trening, utrolig fint sosialt, og utrolig fint generelt! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits