DAY 5 - FORTELL HVORDAN DU MØTTE KJÆRESTEN DIN

Vi hadde vært venner på facebook lenge, og snakket smått der innimellom - kommentert statusene til hverandre og likt bilder og sånn, men aldri blitt noe stor samtale ut av det. 

 

Etterhvert begynte vi å snakke litt mer og mer, sendte litt sms og sånn - men ble aldri noe mer da heller. 

 

En dag var jeg ute å kjørte med en kompis så skulle vi fylle bensin der som Tony jobbet (esso frekhaug), så da gikk jeg inn for å hilse på. Var bare en kjapp klem og et raskt hei før jeg forsvant ut av døren igjen, etter det begynte vi å sende litt fler meldinger - men ikke store greiene da heller.

 

Noen dager senere skulle Iselin komme til meg fra Øystese og jeg skulle møte hun i Åsane, så i stedet for at jeg skulle ta bussen opp for å møte hun så vi kunne ta bussen ut til meg sammen sa Tony at han kunne kjøre å hente hun. Vi kjørte litt rundt å snakket endel, sendte litt meldinger når jeg var kommet hjem og bestemte oss for å være med han igjen ganske kjapt - men ble bare bilturer.

  

Etterhvert snakket vi bare mer og mer, så bestemte vi oss for at det var kjedelig å snakke over facebook/sms, og ingen av oss hadde planer så da var vi heller med hverandre .

 

Fortsetter egentlig bare sånn, snakket mer og mer og til slutt ble vi glade i hverandre og fikk følelser for hverandre - så vi bestemte oss for å prøve! Jeg er jo første kjæresten hans så syntes han har vært flink som har holdt ut i snart 8 mnd! 

 

Én kommentar

frkmalle

19.08.2011 kl.13:59

Nåå :)

8 mnd leenge !! hehe :P

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits