DAGEN DERPÅ

.. For de fleste andre en meg!

I går var det tid for å feire Tony sin 20-årsdag. Vi begynte tidlig med grilling og kos før det kom litt fler folk og vi avsluttet med en aldri så liten hjemmefest!

Godt humør og god stemning slår aldri feil selvom jeg var rimelig sliten i kroppen på slutten! Når vi skulle legge oss i går romsterte lillemor noe helt sinnsykt i magen - kjente at hun vridde seg alle veier før hun la seg godt til rette å sparket litt :-)

Nå holder vi på med rydding og vasking før vi skal reise i natt.

2 kommentarer

Hehe, ser ut som det var god stemning! Synn vi ikke kunne komme "/

Cecilie Kvant

31.07.2011 kl.00:18

MyBeat:

Ja, dere får være med neste gang! :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits