SETT NOE SÅ FINT FØR?

Etter legetimen bestemte vi oss for å kjøre inn til sentrum for å se alle blomstene og lysene som var ved den blå steinen - eller sørge steinen som den kalles nå.

Ble helt rørt av å se hvor mange som hadde lagt fra seg blomst, kort og tent lys! Gleder meg masse til å se hvordan det ser ut utenfor domkirken i Oslo, kan tenke meg det er enda mer der.

Nå er det natta for vår del, etter en passe lang dag! Lille snuppa i magen var helt i hundre isted, når Tony begyte å snakke til magen slappet hun først av litt før hun spente som en gal igjen! Jeg er forresten 1 dag lenger på vei enn jeg har trodd før så ting nærmer seg bare mer og mer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits