VÆRT HOS LEGEN

I dag var det tid for svangerskapskontroll igjen og som vanlig var alt bare bra med lillemor i magen! Hjertelyden var fin og hun vokste som hun skulle :-)

Hun er litt sjenert av seg så når vi skal høre hjertelyden spenner hun bare - søte jenten min!

Hadde også begynnelse på bekkenløsning så fikk henvisning til fysioterapeut å håper det hjelper litt på!

2 kommentarer

Michelle Holvik

28.07.2011 kl.23:07

Oj er du midt på normalen? Jeg var faktisk sånn over det grønne feltet oppom den streken! Ble sjokka, i og med jeg føler jeg ikke har mage.. Men hun sa det var flott fordiom.. Får se om jeg kommer mere mot normalen når jeg skal på kontroll igjen :)

Cecilie Kvant

29.07.2011 kl.02:28

Michelle Holvik:

Jepp, lillemor vokser akkuratt som hun skal :-) Jeg føler jeg har ganske stor mage da, og kjenner jo at hun vokser hver dag siden hun spenner kraftigere og kraftigere <3

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits