TROR TONY ER BLITT SPILLEGAL

De siste dagene har Tony vært klistret forann tv skjermen med playstation på! Første han gjør når han står opp er å spille, og siste han gjør før han legger seg er å spille, super kjekt for meg som sitter å ser på! 

 

Vi har huset til Tony og co for oss selv noen dager nå så da blir det vel enda mer spilling. Han klarte å legge fra seg spillingen litt isted for å lage kveldsmat til oss, men nå er jeg sulten igjen! Herrejesus, jeg er jo sulten hele tiden - flere gravide som er det? :-)

 

Ooog, disse dagene skal vi passe verdens søteste pusekatt, selvom jeg er redd den.Ellers skal vi på legekontroll å fikse litt greier i morgen så kommer vel en oppdatering til dere etter legebesøket! 


3 kommentarer

Sofie Alexandra

28.07.2011 kl.02:40

Hei, dette er egentlig ikke en spam, det er bare et spm om du kan gjøre meg en tjeneste! Hvis ikke så kan du bare slette den :) No hard feelings.

Røde Kors har vært fantastiske på selve dagen, 22/7/2011, men også i dagene etter. Dette er frivillige som jobber dag og natt for å finne overlevende, men også for å gi førstehjelp til de skadede. Har laget en innsamlingsaksjon til Røde Kors sånn at folk kan vise sin takknemlighet for at de er til, og at de var tilstede denne dagen.

Lurer på om det hadde vært mulighet for at du kan nevne denne i et innlegg slik at vi kan få inn mest mulig penger til Røde Kors? Hadde vært veldig snilt av deg. Linken er http://www.minaksjon.rodekors.no/start-min-egen-innsamling/roede-kors/innsamling.aspx?CollectionId=635#.TjCL72AN7J0.facebook

Jeg skal ikke ha noe reklame ut av dette, er bare intr. i å skaffe mest mulig penger!

Som sagt, hadde vært kjempesnilt :)

29.07.2011 kl.10:36

Hei, jeg er også gravid og kjenner meg godt igjen når du sier at du er sulten hele tiden! Men jeg har også en sånn sperre som gjør at jeg ikke klarer å spise så mye om gangen, så jeg blir veldig fort og lett sulten igjen pga jeg ikke klarer å spise så mye når jeg først spiser.. har du det også slik? :-)

Cecilie Kvant

31.07.2011 kl.00:18

Anonym:

Har det på helt samme måte, føler at jeg holder på å dø av sult men når jeg endelig får mat spiser jeg bare litt så er jeg mett :-p

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits