SPILLEGAL

Tony har tatt med seg ps3'en sin til meg så de siste dagene har han spilt endel mens jeg har sullet med andre ting, men nå er det blitt sånn at han ikke klarer å legge fra seg spillet når jeg er klar for å se film! 

 

Når han klarer å legge fra seg spillet skal vi se fast and the furious 5 før vi legger oss for kvelden. I morgen kommer det bilder av hva oldemoren til lillemor kjøpte for en stund siden og om det er fint vær skal vi også ta bilder av vognen :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits