BYTUR

I dag har det vært en lang dag for våres del, våknet masse i natt pga. smerter i magen så Tony lå å strøk meg litt på ryggen til jeg fikk sove igjen - så var det på an igjen etter en halvtimes tid. Når klokken var 11 bestemte vi oss for å stå opp siden vi skulle kjøre faren hans til flesland. Etter vi hadde kjørt han kjørte vi innom lagunen å kjøpte to søte klesplagg til lillemor.

 

Etterpå kjørte vi videre til byn for å se hva som skjedde der - p4 hadde sommerturne eller noe så vi tuslet litt rundt der før vi kjørte hjem igjen. Nå har vi nettopp sett film og skal bare slappe av resten av kvelden - blir nok tidlig kveld i dag.


Hehe, en mann som hadde gateshow midt i Bergen - Tony måtte hjelpe han å holde sykkelen osv.


Tony skulle dykke i tomflasker å vant en badeball!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits