KRYDDERFARGE

Føler bloggingen bare blir daffere og daffere for hver dag som går. Har ikke stort å skrive om heller, lillemor blir sterkere og sterkere for hver dag som går så hun har det nok bare bra :-) Jeg og Tony finner ikke på stort heller, er litt her og litt der egentlig. Fra igår til i dag var vi på ''hyttetur'' med noen venner av han og det var jo utrolig koselig :-) Kanskje det kommer noen bilder i morgen hvis jeg klarer å snike meg til noen. Ellers har vi bare slappet av etter vi kom hjem i dag, jeg har fått sinnsykt vondt i bekkenet så alt jeg gjør er vondt.

 

Her er forresten fargen jeg malte to av veggene på rommet mitt med, ser egentlig mørkere ut på veggene. 

 

Nå har Tony nettopp massert meg litt så håper ryggen blir litt bedre til vi skal sove, etterpå skal vi se film å bare slappe av :-) Ha en fin lørdagskveld/natt dere!


2 kommentarer

Natalie

17.07.2011 kl.00:52

sv: Hehe, Thea hører bare så baby og småjente ut synes jeg, men kan jo komme av at jeg aldri har møtt noen voksne som heter det :)

Men ja, fint er det!:)

carmensplace

17.07.2011 kl.20:30

Du er virkelig pen!:) Godt med massasje tenker jeg også!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits