VÆRT HOS JORDMOR

I dag begynte dagen tidlig siden jeg våknet med smerter i magen. Det ble ikke noe bedre så mens Tony vasket å ryddet litt slappet jeg bare av :-)
Tok oss en tur til jordmor for å høre hjerte lyden og avtale ny time, hjerte lyden var ingen problem å høre og lille jenten var veldig aktiv inni der :-)
Nå har vi nettopp spist grillmat så nå spiller de andre fotball mens jeg slapper av igjen :-p

2 kommentarer

06.07.2011 kl.11:20

hvor mange uker var du på vei når du fant ut at du var gravid? Og hvor mange uker var du på vei når du fortalte familie og venner om lille babyen i magen? :-)

Cecilie Kvant

06.07.2011 kl.12:53

Anonym:

Rundt 5 uker tror jeg :-)

Fortalte familien det rundt uke 10, og venner i uke 12.

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits