VÆRT HOS JORDMOR

I dag var jeg hos jordmor for første gang (litt sent ja, men bedre sent enn aldri). Snakket om hvordan jeg hadde det, hva jeg burde spise, hva jeg kunne forvente meg framover osv. Jordmoren var veldig koselig så gleder meg til å fortsette hos hun :-) Vi skal også på fødselskurs i oktober som hun meldte oss på. Lillegull hadde det bra i magen som vanlig, hjertet slo og det var en hyper liten krabat inni der.

 

Fikk også med 3 bøker av hun! ''Gravid'', ''Hvordan du ammer ditt barn'' og ''småbarnsforeldres rettigheter''. 

  

I morgen skal vi på ultralyd og kanskje vi får vite kjønnet? Vi har ikke helt bestemt oss om vi skal vite det eller ikke, men har både guttenavn og jentenavn sånn nesten klart :-) Skal også se på barnevogn i morgen, så det blir kjekt. Gleder meg masse til å se lillegull igjen!

4 kommentarer

gina

30.06.2011 kl.12:03

åh så koselig! blir spennede! :D

får vi vite hva dere har tenkt på av navn, da? :)

Amalie

07.07.2011 kl.00:07

Er det Kristine du har som jordmor? jeg gikk til henne, hun er hvertfall fantastisk:)

Amalie

07.07.2011 kl.00:07

Er det Kristine du har som jordmor? jeg gikk til henne, hun er hvertfall fantastisk:)

Cecilie Kvant

07.07.2011 kl.02:00

Amalie:

Jepp :-) Vært hos hun 2 ganger nå, og veldig fornøyd!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits