IGÅR LÆRTE JEG Å

.. Fylle bensin! Hahaa, følte meg passe dum når jeg ikke fikk det til, og det hjelper ikke på å ha en kjæreste som sitter inni bilen å ler mens han tar bilder av meg. Men jeg må jo lære det også :-) Øvelseskjører masse nå, skal snart begynne å lese på teorien så håper jeg at jeg har lappen i mars rundt bursdagen min!

2 kommentarer

beautifulaas

30.06.2011 kl.15:33

følte litt for og le jeg også nå, du er 17, og vet ikke hvordan man fyller bensin.

jaja, alt skal jo læres en gang, og har man ikke vært intresert i hvordan bilen kommer seg fram, eller hva som skal til for at bilen kommer seg fram, så vet man jo ikke.

bra du har lært nå da. husk at det viktigste er om det er bensin eller disel du skal ha på.

vis det er bensin bil går ikke det bra med disel i det hele tatt.

Cecilie Kvant

30.06.2011 kl.16:08

beautifulaas:

Trenger ikke å kunne fylle bensin når man er 17 år :-)

Alt læres en gang, og jeg har null interesse for biler :-p

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits