TIDEN GÅR FORT

Snart er jeg 17 eller 19 uker på vei (ifølge jordmor er jeg 17, i følge lege er jeg 19) og tiden har gått sinnsykt fort! Følte det gikk veldig sent i begynnelsen - men var vel egentlig bare fram til uke 12 var overstått så har alt gått i en fei! Føler ikke det er lenge siden jeg fant ut at jeg var gravid, men er ganske mange uker siden nå.

Tiden går å jeg kunne ikke vært mer lykkelig, lillegull sparker å slår masse inni der å det er en utrolig deilig følelse! Så lenge jeg vet at den lille i magen har det bra, har jeg det bra! Merker spesielt om kvelden at det er aktivitet der inne, da får ikke jeg sove siden jeg klarer ikke la vær å smile!

 

I dag er det bare to uker til ultralyd å jeg gleder meg masse til å se hvor mye lillegull har vokst! Håper lillegull vil ligge fint til slik at vi får vite kjønn også, hvis ikke må vi vente enda lenger. 


Ikke store babyen dette her nei, så gleder meg til å se skikkelig om to uker! 

Forresten; meg og Tony er litt uenige om vi vil vite kjønn eller ikke. Jeg vil vite det, men han er ikke sikker på om han vil vite det - så til mammaer eller kommende mammaer; ville/vil dere vite kjønnet på den lille i magen? :-)
8 kommentarer

bim93

20.06.2011 kl.22:06

Har litt samme dilemmaet.. Bare omvent! Jeg er ikke sikker på om jeg vil vite kjønnet, men typen vil absolutt vite det. Er jo så klart praktisk med tanke på innkjøp og slikt, men er mere spennende og ikke vite det. Men tror nok det blir til at vi får vite kjønnet.. :)

Cecilie Kvant

20.06.2011 kl.22:22

bim93:

Hehe, mye lettere med tanke på innkjøp å sånt egentlig :-) Derfor jeg vil vite det. Så tror jeg det blir nok spenning uansett om man vet kjønnet eller ikke :-)

jms.

21.06.2011 kl.11:23

JEPP:) vi var ikke i tvil om at vi ville vite kjønnet. Uansett,var på ul.i uke 17,da legen trodde jeg var i uke 19, og jordmora bare: "EYY DET ER EN GUTT", så uansett, hu bare ropte det ut... det var en rar følelse, da jeg hadde gått i alle ukene og todd det var ei jente..man får jo en slik følelse...så jeg ble glad da jeg fikk vite det, vært rart og være så sikker på at det var ei jente,så hadde det kommet ut en gutt.. husk, 9.mnd.er lenge ,å du får et sykt godt forhold til babyen bare når den ligger i magen,så da er det jo litt godt å vite om det er en gutt eller jente...og for ikke å snakke om klær,og babystasj... :) vi har kjøpt masse blått, og fine fine gutteklær..tror det ville vært merkelig å kjøpe ALT i nøytrale farger... men ditt valg, :-) gjør det du synes er best..men nyskjerrigeten tar jo overhånd...er det en prins eller en prinsesse der inne? ... uansett om det e gutt eller jente så er det jo en gave uansett kjønn, men jeg hadde ikke klart og ventet til fødselen for å vite kjønn,:) lykke til, den UL.er bare helt herlig.gled deg. har termin om 2 uker jeg... :D

Katinka,snart 2 barnsmamma

22.06.2011 kl.10:48

Visste det ikke med første frøkna,men med frøken nr 2 så vet vi det:)

Amalie

22.06.2011 kl.22:56

Jeg valgte å vite kjønnet når jeg var på ultralyd!! Jeg syns det var best med tanke på alle innkjøp, finnes utrolig lite nøytralt!! Pluss at jeg bestemte meg med navn veldig tidlig, så når jeg snakket med lille snuppa i magen så kalte jeg henne med navn..:) gled deg til fødselen, er en fantastisk opplevelse.. ikke gru deg, det er det ingen grunn til..;)

Cecilie Kvant

22.06.2011 kl.23:37

Amalie:

Alle klærne er liksom i ''guttefarger'' eller ''jentefarger'' nå, så er veldig vanskelig å kjøpe nøytrale klær! Typen begynner å gå med på å vite kjønnet nå så blir nok til at vi vil vite det :-) Gleder meg MASSE til fødselen, ikke redd eller noe :-)

Anine

04.07.2011 kl.13:21

går jo ann at du får vite kjønnet når typen din ikke er der eller noe:)

Cecilie Kvant

04.07.2011 kl.13:56

Anine:

Joda, men koseligere at vi får/fikk vite det sammen :-) Spesiell opplevelse å være på ultralyd sammen å se lille jenten vår inni der :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits