KAKAO OG SJOKOLADEIS GJØR VIRKELIG SUSEN

Kjenner bare mer og mer bevegelse fra lille trollet i magen nå, det er en helt fantastisk følelse! :-) 

Kjenner spesielt om kvelden hvis jeg har spist sjokoladeis eller drukket kakao, da blir det masse liv der nedi - så hvis jeg er redd for at noe er galt kan jeg bare drikke litt kakao eller spise litt sjokoladeis så spretter h*n rundt der nedi :-)

 

I morgen står legebesøk for tur, spent på hva han sier til at jeg ikke er gått opp noe enda. Ellers håper jeg han bare har gode nyheter til meg og kanskje han sender meg på ultralyd for å sjekke at alt er OK - hvis han ikke gjør det er det under 3 uker til ordinær ultralyd og vi får forhåpentligvis vite kjønnet! :-D 

 

I morgen kommer statusrapport og magebilde, da er jeg nemlig hele 16 uker på vei - bare 4 uker til jeg er halvveis!
4 kommentarer

Anna

14.06.2011 kl.21:07

ååe, jeg gleder meg til jeg begynner å kjenne liv inni der :)! må være helt fantastisk!

Cecilie Kvant

14.06.2011 kl.21:34

Anna:

DET skjønner jeg! :-) Du føler deg med en gang mye nærmere! Jeg begynte å kjenne liv allerede i uke 14 så er nok ikke lenge til du også kjenner det!

15.06.2011 kl.13:29

ååh, gleder meg sykt til jeg og begynner og kjenne liv inni der! Må vere fantastisk :)

Cecilie Kvant

15.06.2011 kl.15:08

Anonym:

Du har masse å glede deg til :-) Det er helt fantastisk!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits