BYTUR I DAG OGSÅ

Ble vist byvandring på meg i dag også. I dag skulle egentlig mamma og min søster til byen for å kjøpe sommerklær men jeg hang meg på så det ble en sommerkjole og piratbukse på meg også :-) Etterpå spiste vi lunsj på egon, noe som alltid er like koselig!

 

Kjøpte forresten to bodyer i dag også, blir helt babysyk av å gå rundt i butikker og ikke ane om det blir gutt eller jente! Må kjøpe nøytrale klær nå, så det blir kjekt å vite hva det blir :-)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits