KOSEDAG I BYEN MED MAMMA

I dag ble jeg med mamma inn til byen siden hun skulle signere noen papirer, men vi bestemte oss for å gå litt rundt i butikker å se om vi fant noen fine sommerklær! Jeg syntes ikke det er så veldig kjekt å kjøpe klær nå siden jeg vet at jeg blir større om ikke alt for lenge, så jeg kjøpte klær i M så de passer en liten stund iallefall :-) 

 

Etter litt vandring i butikker gikk vi på bon apetitt å spiste kyllingwraps, noe jeg aldri hadde smakt før - men likte det kjempe godt så framover blir det ikke taco her i hus, da blir det kyllingwraps! 


Sooommerfarger!

 

Nå skal jeg kose meg med dette:

Mmm, jordbær er noe av det beste jeg vet om sommeren!

4 kommentarer

Dulcita

10.06.2011 kl.17:02

Å shopping er gøy!! men virker som du har en finere gave i vente :D gratulerer !

Cecilie Kvant

10.06.2011 kl.17:12

Dulcita:

Hehe, ja - alltid like kjekt med litt nye klær! :-) Venter nok den største gaven jeg noen gang kan få - tusen takk :-)
Deilig å shoppe litt! :)

Cecilie Kvant

10.06.2011 kl.21:03

Elita Trine:

Det er det :-) Gleder meg til å shoppe til den lille jeg, hehe :-)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits