JEG KJENNER LIV

Har noen ganger kjent litt liv i magen allerede, og det er en merkelig følelse. I går kveld drakk jeg litt saft (med masse sukker i) og spiste sjokolade is så når jeg da la meg ned for kvelden var det masse bevegelse inni der! 

Noen mener det kanskje er for tidlig til at jeg kan kjenne noe, men jeg er helt bombe sikker. Både lege og jordmor mener det kan være liv også i og med at jeg var ganske tynn før jeg ble gravid. 

 

Det kjennes ikke ut som spark egentlig, kjenner mer ut som om noen blåser såpebobler på innsiden av magen min så sprekker de når de treffer magen. Merkelig følelse, men samtidig utrolig deilig.

 

Nå framover er jeg sikker på at det kommer til å skje ting, og jeg gleder meg til tiden framover. På onsdag skal jeg på min første svangerskapskontroll så da får jeg høre hjertelyden for første gang - noe jeg gleder meg utrolig mye til! Så får vi se om han sender meg på ultralyd tidligere enn planlagt eller om jeg skal vente til 4. Juli :-) 

 


Fosteret er fremdeles veldig lite og det er merkelig å kjenne liv, men det er også utrolig deilig! Nå er det bare fem uker til jeg er halvveis, tiden går fort!5 kommentarer

www.myGlam.blogg.no

10.06.2011 kl.18:02

det er nok det du har kjent ja:) alle skal blande seg oppi svangerskap og si neeei det går ikke ann. Men en vet jo det beste selv. Jeg kjente tidlig i svangerskapet, men jeg visste hva jeg skulle kjenne etter:)

Kjempe deilig følelse:) Alma Victoria i magen er livlig og jeg kjenner henne neste heele tiden:D

Cecilie Kvant

10.06.2011 kl.18:22

www.myGlam.blogg.no:

Er ganske sikker på at det var det jeg også :-) Jeg mener at det varierer fra svangerskap til svangerskap - selvom folk mener det er for tidlig enda.

Det er en utrolig deilig følelse ja, klarer ikke slutte å smile når trollet der nedi holder på :-) Gleder meg til det blir til spenn slik at barnefar også kan kjenne.

www.myGlam.blogg.no

10.06.2011 kl.22:42

self gjør det det:) men vi selv kjenner kroppen vår best.

Jeg har så kraftige at storesøster og barnefaren kan kjenne:) utrolig koslig.

Gled deg :D

Cecilie Kvant

10.06.2011 kl.23:01

www.myGlam.blogg.no:

Såpass :-o Gleder meg til barnefar også kan kjenne :-) Nå må han bare sitte å se på at jeg smiler og stryker litt på magen :-p He he

Pernille & Ebbas eventyr

11.06.2011 kl.00:00

DEt var nok liv du kjente! Ingen tvil. Jeg begynte å kjenne svak bobling(mye likt slik du forteller) i uke 13, og dette ble sterkere og sterkere. Så tilslutt sparket hun skikkelig når jeg var 18uker. Fantastisk følelse;)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits