HJELP?

Sitter i bilen å venter på at Tony skal bli ferdig å spille fotball så vi kan kjøre å kjøpe grillmat! Det er strålende sol i Bergen i dag så det må nesten nytes fult ut. Til uken blir det sannsynligvis masse inne tid for min del, da er det eksamenstider og med min flaks blir jeg bok trukket opp i både muntlig og skriflitg!

Men over til overskriften; jeg blogger fra mobilen nå, men det blir ikke mobilblogg siden det får jeg ikke til. Innlegg uten bilder er jo ikke noe kjekt. Såå - er det noen som kan forklare meg hvordan jeg kan mobilblogge slik at jeg får med bilder også?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits