SOVEDYRET MITT

Dagen i går var alt i alt veldig bra, fikk hele dagen med min kjære så da er den jo dømt til å bli bra :-)

Først grillet vi hos svigers før vi tok turen til en kompis av Tony som hadde fors, satt der og snakket litt - møtte noen jeg ikke hadde sett på kjempe lenge og det var utrolig koselig!
 

Litt senere dro vi til Hordvik siden det var 18-års dag så vi tok turen opp for å hilse på litt, folk kom å gratulerte både meg og Tony så det var veldig koselig! Søte kjæresten går å stryker på magen når folk kommer bort, he he.

Etter å ha hilst på litt folk der oppe gikk vi ned til onkelen til Tony å satt der i noen timer før vi bestemte oss for å dra hjem i 4-tiden. Da var jeg trøtt og lei siden jeg hadde vært våken siden åtte om morgenen :-)
 

Nå må jeg vekke det sovedyret mitt så vi kan kjøre å kjøpe oss kinamat til lunsj! Det har jeg nemlig hatt lyst på i mange dager nå :-p 


<3 VerdenssøtesteIngen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits