LESELESELESE

De tre siste dagene har gått til forbredelse av matte prøve og etikk prøve. Jeg har omtrent bare lest å lest å lest, så etter at prøvene er over i dag skal det bli godt med langhelg. Jeg har ingen anelse om hva jeg skal blogge om, en gang i uken kommer det jo statusrapport - men føler på en måte at jeg må blogge mer enn en gang i uken. 

 

Noen forslag til hva jeg kan blogge om? 

 


Nå skal jeg kose med enda mer med pytagorag og geometri - sjohei! Senere kommer det statusoppdattering, i dag er jeg nemlig 14 uker på vei :-) 


2 kommentarer

lykke til :)

03.06.2011 kl.00:24

Det morsomme med blogg er at du kan blogge om absolutt alt !

Alt som skjer i hverdagen.. innkjøp, middag.. sminke, alt fra sosiale sammenhenger.. negative ting, positive ting :)

Alt mellom himmel og jord..

Ganske spennende :)

lykke til :)

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits