KINOKOS

Dagen i dag begynt med en hardøkt matte jobbing, etter det var det middag så gikk turen til verdens beste jente som hadde bursdagsbesøk i dag. Var utrolig koselig i besøk, men jeg er litt småkvalm for tiden så holdt meg unna kakene og gikk heller for chips. 

Tony ringte å ville se hangover 2 på kino så vi ble med på det - kanskje ikke så lurt siden Marita skal på skolen i morgen og vi er ikke hjemme før nå. Filmen var morsom den, og flinke Tony må le litt ekstra høyt slik at folk hører han... Alltid koselig å gå på kino med verdensbeste kjæreste og verdensbeste vennine :-) 

Nå er jeg veldig klar for sengen siden jeg skal tidlig opp i morgen å jobbe med matte, så kommer også svarene på spørsmålsrunden i morgen. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits