3D ULTRALYD?

Siden jeg fant ut at jeg var gravid har tanken om 3D ultralyd alltid vært der, jeg har hele tiden sagt at jeg skal ha det, men det koster jo - selvom det bare er en prioritering! Slik jeg har forstått det er det bare majorstuen her i Bergen som driver med det, noen bergensere som vet om andre plasser i nærheten? 

Hvis det blir noe av blir det jo ikke før i uke 26-29 eller noe sånn, men er noe å se fram til iallefall. Føler det går utrolig sakte nå iallefall, begynner å bli litt smålei allerede. 


Bildet tatt fra majorstuaklinikken.no4 kommentarer

Linn H.

29.05.2011 kl.13:40

sv: takk :)

må være utrolig gøy med 3D ultralyd.

snartmammaantonette

30.05.2011 kl.02:44

Jeg var på 3d-ultralyd når jeg var 25+6, utrolig opplevelse <3 Man kunne se hvem jenta ligna på, åssen hun vil se ut og få vite kjønnet 100 % sikkert!! Det var så ubeskrivelig herlig ! <3 Kommer et innlegg i løpet av uken der jeg forteller litt mere om det. En ting er sikkert, er verdt alle pengene !!!!!!!!!!

Ariel charlene

11.06.2011 kl.19:01

Vi fikk 3D på ordinær 18 ukers UL . Babyen må ritignol være litt stor for at de skal klare å få fanget ett bra 3D bilde, så det må du spørre om. År du kommer, om de har sjangsen til å få tatt ett eller to slike bilder. Bildene på kk koster 100 kr, de har ikke kort terminal. Jeg syntest Aron var grådig lik seg selv, selv så tidlig, så det er vedt ett forsøk. Vi vurderte ikke å betale noe privat time uten om, siden vi allerede hadde fått sett han :-)

Lykke til Cecilie. Jeg syntes etter å ha lest spørsmålsrundene og det du har skrevet, du virker mer enn nok klar for å få din egen lille prins eller prinsesse, jeg ømsker dere alle 3 masse lykke til, det ordner seg nok. Spiller ingenrolle om du er 15 eller 20 når morsinnstiktet ditt kommer, så vil du selv forstå mer enn noe annet at du er veldig fornøyd med valget ditt,, og med morssinstinktet så vil du også kunne ta de riktige valgene både for deg og barnet ditt,, stor klem :-)

Cecilie Kvant

11.06.2011 kl.20:01

Ariel charlene:

Da skal jeg høre med KK når jeg er på ultralyd i uke 18! :-) Trodde ikke de gjorde slikt, men om de gjør det er jo det bare ett stort pluss!

Tusen takk for det :-) Føler meg mer og mer klar, og gleder meg bare mer og mer!

Mener det samme som deg, man kan være en god mor selvom man er ung.

Masse lykke til videre for deg, Adi og Aron også :-) Sender dere mange klemmer!

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits