CECILIE KVANT

Hei, og velkommen til min blogg! 

Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 19 år og kommer fra Bergen. Jeg ble gravid som 16 åring, og mamma som 17 åring. Den 27.11.11 ble verdens nydeligste datter født og i Mars 2012 fikk hun navnet Thea Celin. Etter at jeg fant ut om graviditeten har alt vært en magisk reise for meg, jeg som 16 år skulle bli mamma liksom - en tanke som var vanskelig å vende seg til. Før jeg ble gravid var jeg en frekk typisk ungdom, jeg gjorde som jeg ville (men hørte alltid på mine foreldre), var noe urettferdig på skolen gav jeg grei beskjed og ble fort oppfattet som frekk. Fikk fullført 1. året på vgs (helse og sosialfag) før jeg gikk ut i ett års permisjon for å være hjemme med prinsessen som kom til verden. Nøt hvert eneste sekund som hjemmeværende og savner det ufattelig mye.

I august 2012 begynte jeg på skole igjen og går nå barne og ungdomsarbeider på Arna videregående skole, en helt fantastisk skole som jeg stortrives på. Thea Celin går i barnehage og koser seg der, aldri vært noe problem med verken levering eller henting siden hun begynte. Flinke prinsessen stråler fra morgen til kveld og er bare fantastisk å være med på alle måter. Nå går jeg 3. året på videregående (allmenn påbygg) og planen videre derfra er høyskole, men hvilken retning det blir der er jeg enda litt usikker på. 

Jeg og Thea Celin bor sammen med kjæresten min som er helt fantastisk, men som ikke vil bli nevnt for ofte på bloggen. Bloggen handler jo for det meste om meg og Thea Celin, og hvordan livet våres er. 

Ellers er det bare til å spørre om dere lurer på noe, jeg leser hver og en kommentar og svarer på de jeg føler jeg må svare på. :-) 

13 kommentarer

10.06.2011 kl.22:07

å herligheeet, dere har jo ikke vært sammen mer enn noen måneder??

Cecilie Kvant

10.06.2011 kl.22:40

Anonym:

Hvis du leser skikkelig det som står der har vi vært offentlig sammen siden 01.01.2011 :-) Var sammen noen mnd før det også, men ventet med å si det til folk.

Christine

26.08.2011 kl.07:42

Heisann :) Lurte litt på hvor på hordvik du bor? Du må ikke svare vist du ikke vil :) Bor der selv skjønner du :)

Cecilie Kvant

26.08.2011 kl.12:02

Christine:

Steinestø :-)

Christine

26.08.2011 kl.21:57

Åja, da er vi nesten naboer da :) Jeg bor i gamle steinestøvegen :)

Cecilie Kvant

27.08.2011 kl.00:43

Christine:

Hehe, jeg også ;-)

Anonym

22.10.2011 kl.13:02

Jeg skriver anonym, fordi jeg kjenner deg ikke, og hvem jeg har har nok ingenting å si for det jeg vil si til deg :) Jeg ville bare si at du virker som en utrolig flink og sterk person. Er helt utrolig hvordan du takler å få barn i så ung alder. Gjør meg mye sterkere vertfall. Å vite at noen klarer å talke en graviditet så bra. Håper du forsetter å blogge lenge. Jeg skal vertfall følge med :) Kos deg med lillejenten når hun kommer, og nyt resten av graviditeten! :)

Cecilie Kvant

22.10.2011 kl.13:23

Anonym:

Oi, tusen takk for det :-) Man må gjøre det beste utav situasjonene som oppstår, se positivt på ting så går det som oftest bra!

Håper jeg får litt tid til bloggen selvom lillemor kommer til verden, så håper jeg du vil følge bloggen min videre også :-)
Hei. Så fin blogg du har.. Ville legge deg til som venn, men fant ingen forespørsel. Ta en titt innom min blogg og legg meg gjerne til som venn om du vil:) Vil gjerne følge deg vidre.

03.05.2012 kl.20:11

What, har du liksom vært problembarn?

Cecilie Kvant

06.05.2012 kl.13:34

Anonym: Problembarn og problembarn, var vel ikke ett ''problembarn'' men dem rundt meg fikk en liten utfordring om ting ikke gikk min vei.

06.05.2012 kl.18:05

Sånn ja. Hehe, sånn er jo det med alle :-))

12.05.2012 kl.00:53

hei! jeg har nylig funnet ut at jeg er gravid! og lurer fælt på hvordan du fortalte det til din mamma og hvordan hun tok det ? :)

jeg er bare 17 år og har kjæreste og vi har vært sammen i 1 og et halvt år. Dette er alikavell veldig skummelt! er utrolig redd for hva mammaen min sier, og jeg vurderer abort, hva ville du anbefale?

kjæresten min sier at han støtter meg og skal være der for meg uansett hvilke valg jeg ville ta, og jeg må få bestemme det helt selv, han sier at vist jeg vil at han skal ta valger så kan han det, men jeg vetikke hva han vil og heller ikke hva jeg vil.. hva ville du gjort?

Skriv en ny kommentarHei! Mitt navn er Cecilie Kvant, jeg er 20 år og verdens stolteste mamma til Thea Celin på 2 år. Jeg er student og går siste året på videregående, utenom skole og mammalivet elsker jeg interiør, familien min og bestevenninnene mine. Jeg sier som oftest ikke nei til fest, men å kose seg hjemme er det jeg liker aller best! Vi bor i en akkurat passe leilighet på noe og 60kvm2 sammen med kjæresten min som ikke er pappaen til Thea Celin. På denne bloggen kan du lese om alt fra mammalivet, baking, vennskap og interiør til alt som ikke har noen sammenheng med noe. Legg gjerne igjen en kommentar når du først er her!

Kontakt


her kan du skrive epost adressen din


hits